Glitter har accessoarerna till möhippan!

Ska du planera en möhippa till din bästa vän så kan vi rekommendera Glitters roliga accessoarer och photo booth - tillbehör! Få bruden att glittra ordentligt på möhippan med ett diadem med texten "Bride to be", eller låt hela gänget matcha med likadana hårsnoddar. Festkollektionen passar perfekt till bröllopet eller möhippan!

 

DIADEM – ”BRIDE TO BE” och ”TEAM BRIDE”

Låt hela möhippe-gänget bära diadem för en minnesvärd dag med extra glitter!

 

PHOTO BOOTH – TILLBEHÖR

Skapa en minnesvärd möhippa med dessa härliga tillbehör som gör bilderna extra roliga. Snygga hjärtformade glasögon, rosa läppar, rosa champange… allt ni behöver göra är att fästa tillbehören på pinnarna och börja fota!

 

HÅRSNODDAR

Se till att hela gänget matchar med likadana hårsnoddar med texten ”team bride”. Hårbanden kan också användas som armband!

 

 

Ni hittar alla tillbehören på Glitters hemsida:

https://www.glitter.se/accessoarer/ovrigt/festtillbehor