Vi har lyssnat – snart kommer korten!

Min Bröllopssajt har sedan lanseringen fortsatt att utvecklas tack vare våra användares önskemål. Många har frågat oss om typsnitt på våra designer för att kunna beställa inbjudningskort med samma typsnitt. Det önskemålet har vi tagit ett steg längre.

Matchande kort och hemsida

Snart lanserar vi matchande kort till våra bröllopshemsidor. Med kort menar vi alla typer av kort som du kan behöva till bröllopet. Du kommer kunna beställa allt från Save the date, Inbjudningskort, Vigselprogram, Meny, Bordsplaceringskort, Tackkort med mera. Texterna på korten är valfria så korten går att använda till i princip vad du önskar.

Den sällsynta snigelposten

Det är så mycket som går via mail idag och det är bra, men det finns alltid en risk att det hamnar i skräpkorgen. Idag är det extra trevligt att få ett kort i brevlådan. Ett Save the date kort kan skickas i god tid för att förbereda släkt och vänner om att en inbjudan kommer. Det är speciellt viktigt om bröllopet ska äga rum under semestertider. Inbjudan till bröllopet skickas traditionellt ut högst två månader i förväg. På inbjudningskortet skriver ni förstås in webbadressen till er hemsida på Min Bröllopssajt.

Ett fint kort får gärna stå framme som en påminnelse om något roligt att se fram emot, speciellt när det gäller något så trevligt som bröllop.

Bröllopsdagen

När bröllopsdagen kommer är det fint att dela ut vigselprogram oavsett om bröllopet sker i en kyrka eller på annan plats. Gästerna kan följa med vad som kommer att hända och det är samtidigt en presentation av vigselförrättare och eventuellt andra personer som medverkar till en fin vigselakt. Gifter man sig i kyrkan slipper gästerna fumla med psalmböcker då all info kan finnas i vigselprogrammet.

Har ni valt någon av våra designer med ett visst tema så förstärks det genom att även bordsplaceringskort, eventuella menyer och annat har samma design. Kom ihåg att beställa några blanka bordsplaceringskort om det blir förändringar i sista stund så även en sista-minuten-gäst kan få ett placeringskort med samma design, även om det då blir handskrivet.

Tackkortet, ett fint minne från bröllopsdagen

Efter bröllopet ska förstås tackkorten skickas. De kan beställas med ert bröllopsfoto och blank insida (utan text) om ni vill skriva några personliga rader själva, eller så väljer ni att trycka kortet med en färdig text som ni kompletterar med era handskrivna namn och kanske ett personligt tack.

Lätt att beställa

Ni behöver inte beställa alla era kort på en gång. Beställ bara det ni behöver för tillfället. Vi kommer att ha vägledande texter i trycksaksfunktionen för att göra det enkelt. Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor och funderingar.

Alla designer kommer inte finns som trycksaker till en början, men hittar ni inte er design där så fråga oss. Det kommer finnas möjlighet att göra beställning av trycksaker ”utanför ramen”.

När vi har lanserat kommer du att hitta en flik som handlar om trycksaker när du har loggat in och därifrån kommer du till beställningsfunktionen.

Nya designer på gång

I samband med lanseringen av korten släpper vi även nya designer och fler designer är att vänta under våren.

Tack!

Så, ett STORT TACK till alla våra användare. Ni hjälper oss att bli bäst på bröllopshemsidor!

Marianne & Isabelle
Min Bröllopssajt