För allt era gäster behöver veta

Vi jobbar ständigt på att göra förbättringar enligt våra användares önskemål. Här kan ni läsa om olika möjligheter som finns hos Min Bröllopssajt, hemsideverktyget som är anpassat för bröllop.

Gratis hemsida till bröllopet

På MinBröllopssajt kan ni göra er egen hemsida och berätta om allt era gäster behöver veta inför bröllopet. Vi har många snygga designer som är mobilanpassade för såväl datorer, surfplattor och smartphones.

Er hemsida öppnas som ett gratis BAS-paket där ni kan välja 1-2 valfria sidor från våra sidmallar. Vill ni ha en blogg eller kanske bara en önskelista behöver ni bara en sida. 2 sidor räcker till mycket information. Se vår demo-bas sida för tips på hur ni kan få ut det mesta av era 2 gratis sidor.

http://demo-bas.minbrollopssajt.se

Uppgraderad hemsida

Behöver ni fler sidor eller vill göra er hemsida på flera språk eller koppla hemsidan till ett eget domän kan ni välja att uppgradera er hemsida. Det gör ni efter inloggning. När ni loggat in har ni flera tilläggstjänster som ni kan välja t ex köpa till fler sidor, dölja bannern som finns längst ner på alla sidor, köpa mer bildutrymme eller förlänga er kontotid.

Språkval

När ni skapar er hemsida väljer ni vilket språk er hemsida ska ha. Ni kan välja mellan språken svenska, engelska, norska, danska, finska, tyska, franska, spanska, italienska, kroatiska, nederländska, ryska, engelska (us), polska, turkiska, ukrainska och fler lär det bli. Det innebär att alla fasta texter i formulär, nedräkning etc visas på valt språk. Innehållet står ni ju för själva. Vill ni ha en hemsida på flera språk så går det också bra. Det kommer upp en liten flagga för respektive språk både i administrationen för er som ska lägga in texter och bilder och utåt för besökaren. Ni väljer själv vilka sidor ni vill ha på respektive språk, dvs det behöver inte vara lika på alla språken.

Se demosidan http://demo-guld.minbrollopssajt.se/sv

Olika layouter

Alla designer är förstås mobilanpassade men det går även att välja mellan olika layouter. De kan vara klassiska med stående eller liggande meny eller en one-page sida med all information på en enda lång sida. Det är enkelt att prova de olika layouterna och välja vilken som passar bäst.

Egna designinställningar

Med funktionen Egna designinställningar har ni möjlighet att själva kunna välja topp- eller bakgrundsbild, centrera texten eller byta typsnitt och färger för en personligare hemsida. Genom era egna val kan ni matcha inbjudningskorten, välja er favoritfärg på texter eller använda er bästa bild som bakgrund .

Egna designinställningar utgår från något av våra teman som ni kan modifiera på olika sätt för att bli mer personliga med era egna val.

Besök sidan med Designer och låt er inspireras av våra demo-sidor.

Eget domän

Vi tillhandahåller ett stort antal domännamn där ert val av namn hamnar framför domänet, t ex saraochfredrik.brollopssajt.nu. Det kallas för subdomän när namnet hamnar framför.

Ni kan köpa ett helt eget domännamn hos Loopia direkt i hemsidan och få alla kopplingar färdiginställda. Det ger stora möjligheter att hitta på ett eget, mer personligt, domännamn till er bröllopshemsida. På Loopia kan ni sedan skapa upp era egna e-postadresser med samma adress som hemsidan.

Har ni köpt ert domännamn på annat ställe än Loopia går det också bra att peka till hemsidan. Instruktioner hittar ni i administrationen.

Valfria sidmallar anpassade för bröllop

Ni kan välja själva vilka sidmallar ni vill ha och vad det ska stå i menyvalen. Det gör att ni kan anpassa er hemsida helt efter era egna behov och välja de sidor som passar bäst. Se gärna våra demosidor för tips och idéer hur ni kan använda er sida.

Bildhantering

När ni laddar upp bilder finns möjlighet att lägga dem i olika mappar för enklare hantering. Det är också möjligt att beskära bilder i administrationen och att sortera bilderna när ni lagt in dem i albumen. Det är till stor hjälp när man laddar upp många bilder från t ex bröllopet där man ju vill ha dem i ”rätt” ordning. Vill ni ha beskrivande text till respektive bild så finns även den möjligheten.

O.S.A.

Många har frågat efter funktionen att kunna ta emot anmälningar via hemsidan. Det har vi ordnat. Förutom O.S.A. till bröllopet går det att skapa flera olika events att anmäla sig till. Många vill veta vilka som kan komma till hotellet kvällen före bröllopet eller kanske bjuda på brunch dagen efter bröllopet. Det går att skapa valfritt antal event som gästerna kan anmäla sig till.

Gästerna kan även anmäla ev allergi eller annat som är bra för bröllopsparet att känna till.

Alla anmälningar kan sedan skrivas ut till excel-format. Eftersom personerna anmält sig själva har de förhoppningsvis rätt stavning på sina namn vilket är bra när man ska göra bordsplaceringskort. Lista på matallergi kan skicka direkt till restaurangen. Ni kan säkert komma på många fler sätt att använda er OSA-lista.

Lösenordsskydd

Vill ni att bara era utvalda bröllopsgäster ska kunna se er hemsidan kan ni lösenordsskydda hela hemsidan. Det går även att lösenordsskydda enskilda sidor. Om ni vill använda lösenordsskydd, tänk på att göra det enkelt för era besökare. Välj enkla lösenord, och använd samma lösenord på samtliga ställen (t ex till den avbokningsbara önskelistan).

Fler nyheter

Alla bilder som visas i mindre format är klickbara. Det finns funktioner för att infoga kartor (google-maps), infoga videoklipp, formatera texten med rubriker, lägga in egen html kod med mera. Mer info hittar ni när ni loggat in.

Inbjudningskort och trycksaker

Vi fick många förfrågningar om typsnitt och designer av bröllopspar som ville ha matchande trycksaker. För att göra det enkelt har vi nu ett samarbete med Inhouse by BMD. Vi försöker hinna göra kortdesigner i samma takt som vi gör designer. Gillar ni någon design som inte har matchande kort ännu, hör av er. Mer om våra trycksaker kan ni läsa här.

Mer på gång

Vi fortsätter att utveckla hemsidan och är fulla av tankar och idéer om vad vi vill göra.

Hur kan vi hjälpa er?

Skulle ni upptäcka något som inte fungerar som det ska eller att en översättning inte låter bra eller undrar över något så meddela oss. Det vi inte vet kan vi inte fixa och vi tar tacksamt emot er feed-back. Vår tjänst är ju till för er och vi vill att den ska fungera på bästa sätt.

Hör av er

Fortsätt höra av er med önskemål, frågor eller förslag på hur ni ska lösa det ni vill göra. Vår support är känd för att svara snabbt och göra sitt bästa för att hjälpa till.

Välkommen till den Min Bröllopssajt.