Bröllopsmässor

Nu är det äntligen dags för de första bröllopsmässorna med start i Stockholm. Först ut är bröllopsmässan på Grand Hôtel den 22-24 januari. Helgen därpå den 30-31 januari är det Bröllopsfeber - bröllopsmässan på Nacka Strand.

Det var på bröllopsmässan på Grand Hôtel 2011 som vi lanserade vår första bröllopssajt. Då var det många som inte förstod vad de skulle ha en hemsida till. Idag ser det annorlunda ut. Många har upptäckt hur praktiskt det är med en hemsida och där de kan berätta om allt som händer kring bröllopet. Vi har haft tusentals användare genom åren dels i Sverige men även från våra grannländer, Norge, Danmark och Finland.

Under åren har vi fått önskemål som sådant som våra användare saknat. Vi har lyssnat och byggt en helt ny hemsida anpassad för olika önskemål. Den nya hemsidan lanseras nu i dagarna.

Vi kommer inte att stå på någon bröllopsmässa i år men vi kommer självklart att besöka flera bröllopsmässor. Ju fler mässor ju trevligare är de för oss som gillar bröllop.

Först ut är mässan på Grand Hôtel den 22-24 januari.

Öppettider:
Fredag 22 januari kl 17-20
Lördag 23 januari kl 11-17
Söndag 24 januari kl 11-16

Det känns alltid lika lyxigt att få besöka Grand Hôtels vackra salonger och det ger en vacker inramning till alla de utställare som finns på plats.
Mer om mässan kan du läsa på: http://www.brollopsmassan.se/stockholm/

Sedan står nästa på tur. Bröllopsfeber – bröllopsmässan på Nacka Strand.

Lördag 30 januari kl 11-17
Söndag 31 januari kl 11-16

Och visst är det feber i luften när det planeras för bröllop. Det är många bitar som ska falla på plats och valmöjligheterna är många. Läs mer på http://www.brollopsfeber.se/stockholm.aspx

b-massan2011-1

b-massan2011-3