Header tema Watercolor green

Bröllopshemsida med många teman!

Är det lättare att välja när det finns många teman, eller blir det kanske svårare? Vad ska man välja, hur ska man tänka? Varför finns det egentligen så många olika teman att välja mellan på Min Bröllopssajt?

Det bästa med våra teman är att om du vill, kan du överraska dina besökare genom att byta teman lite som du vill, när du vill. Det är ju så enkelt att byta. Det kanske blir jätte-spännande att besöka er hemsida och tänka, vad är det för tema idag?

Man måste ju välja någonting och det är ju inte så lätt när man inte riktigt vet hur det kommer att se ut när texter och bilder kommit på plats. Texter och bilder har en förmåga att leva sitt eget liv. Rätt vad det är får man flyt och då går det lätt att skriva och det kan bli hur mycket text som helst. Andra dagar har man inget flyt och då passar det bra att lägga in en stor bild. En bild säger mer än tusen ord i alla fall så det kan vara lika bra det i väntan på skrivklådan.

”Mata din hjärna”

Vilket tema ska jag välja? Ibland kan man behöva låta tiden hjälpa till. Jag brukar kalla det ”mata min hjärna”. Det funkar på det mesta i livet. Jag ser till att tar få in informationen i huvudet så jobbar den liksom för sig själv och löser en massa utan att jag egentligen behöver bry mig så mycket. Rätt som det är känns det helt enkelt rätt. Prova att tänka så. Det ger många gånger lite andrum. Vi vill ju så mycket och helst allt på en gång så det kan bli lite rörigt i huvudet.

Mitt tips

Titta igenom de olika designerna. De flesta finns i olika färger och utföranden. Välj ett tema som känns ok för stunden. Gör klart sidan med allt innehåll. När du är klar så kan du prova andra teman. Det kan ha kommit till nya teman eller så har du några teman som sitter kvar på näthinnan. Prova även andra layouter och se vilken som passar bäst.

Varför finns det så många teman att välja mellan?

Det är ett enkelt svar. Det är FÖR VI TYCKER ATT DET ÄR SÅ ROLIGT! Vi kan helt enkelt inte låta bli. När våra duktiga designers får en idé eller har lite tid över så passar det ju så bra att hitta på något nytt. Det är kreativt och roligt. Ibland får vi önskemål om nya teman. Om vi tror att det skulle passa flera av våra användare händer det att vi tar fram ett sådant tema. Det går ju annars att beställa ett helt eget tema eller justeringar på de teman vi har.

Vi vill att det ska finnas teman för alla smaker. Några gillar fonter med snirklig stil, andra tycker bättre om raka. En del gillar guld och flärd, andra tycker bättre om blommor, vintage eller enklare designer. Vi vill också ha teman som passar lite olika varianter av inbjudningskort.

Tema Water color

Denna vecka kommer flera nya teman. Vi har förälskat oss i bilder gjorda med vattenfärg. Det blir ju så fint. Det var svårt att välja och det kan hända att det kommer några fler designer på samma tema för vi fick inte med allt vi gillar.

Fler teman ligger i pipeline så håll utkik. Vi kan helt enkelt inte låta bli att fortsätta designa. Om det är något speciellt ni saknar så hör av er.

Vi får säga som en känd skådespelare en gång sagt:

”För mycket av det goda är underbart”.