Lansering av nya MinBröllopssajt

Tack vare feed-back och önskemål från våra användare har vi tagit fram en helt ny hemsida med många fler funktioner och bättre prestanda. Vi är mycket stolta över att kunna presentera den nya hemsidan som vi lagt mycket tid på att utveckla.

Gratis hemsida till bröllopet

På MinBröllopssajt kan du göra er egna hemsida och berätta allt som era gäster behöver veta inför bröllopet. Vi har många snygga teman som är mobilanpassade för såväl datorer, surfplattor och smartphones.

Er hemsida öppnas som ett gratis BAS-paket där du kan välja 1-3 sidor. Vill du ha en blogg eller kanske bara en önskelista behöver du bara en sida. 3 sidor räcker till mycket information och en bra bröllopshemsida. Se vår demo-bas sida för tips på hur du kan få ut det mesta av dina 3 gratis sidor.

http://demo-bas.minbrollopssajt.se

Uppgraderad hemsida

Behöver du fler än 3 sidor eller vill göra din hemsida på flera språk eller koppla hemsidan till ett eget domän kan du välja att uppgradera din hemsida. Det gör du efter inloggning. När du loggat in har du flera tilläggstjänster som du kan välja t ex köpa till fler sidor, dölja bannern som finns längst ner på alla sidor, köpa mer bildutrymme eller förlänga din kontotid.

Språkval

När du skapar din hemsida väljer du vilket språk din hemsida ska ha. Du kan välja mellan svenska, engelska, norska, danska, finska, tyska, franska, spanska och italienska. Det innebär att alla fasta texter i formulär, nedräkning etc visas på valt språk. Innehållet står du ju för själv. Vill du ha en hemsida på flera språk så går det också bra. Det kommer upp en liten flagga för respektive språk. Du väljer själv vilka sidor du vill ha på respektive språk, dvs det behöver inte vara lika på alla språken.

Se demosidan http://demo-guld.brollopssite.se/sv

Olika layouter

Alla designer är förstås mobilanpassade men nu går det även att välja mellan olika layouter.  De kan vara klassiska med stående eller liggande meny eller en one-page sida med all information på en enda lång sida. Det är enkelt att prova de olika layouterna och välja vilken som passar bäst.

Egna designinställningar

Med funktionen Egna designinställningar har ni möjlighet att själva kunna välja topp- eller bakgrundsbild, centrera texten eller byta typsnitt och färger för en personligare hemsida. Genom era egna val kan ni matcha inbjudningskorten, välja er favoritfärg på texter eller använda er bästa bild som bakgrund .

Egna designinställningar utgår från något av våra teman som ni kan modifiera på olika sätt för att bli mer personliga med era egna val.

Besök sidan med Teman  och låt er inspireras av våra demo-sidor.

Eget domän

Vi tillhandahåller ett stort antal domännamn där ert val av namn hamnar framför domänet, t ex saraochfredrik.brollopssajt.nu. Det kallas för subdomän när namnet hamnar framför.

Nytt är att du kan köpa ett helt eget domännamn hos Loopia direkt i hemsidan och få alla kopplingar färdiginställda. Det ger stora möjligheter att hitta på ett eget, mer personligt, domännamn till er bröllopshemsida. På Loopia kan ni sedan skapa upp era egna e-postadresser med samma adress som hemsidan.

Har du köpt ditt domännamn på annat ställe än Loopia går det också bra att peka till hemsidan. Instruktioner hittar du i administrationen.

Valfria typer av sidor

Nu kan du välja själv vilken typ av sidor du vill ha och du väljer själv vad det ska stå i menyvalen. Det gör att du kan anpassa din hemsida helt efter dina egna behov och välja de sidor som passar bäst. Se gärna våra demosidor för tips och idéer hur du kan använda er sida.

Bildhantering

Nu finns möjlighet att ladda upp bilder och lägga dem i olika mappar för enklare hantering. Det har också blivit möjligt beskära bilder i administrationen och att sortera bilderna när du lagt in dem i albumen. Det är till stor hjälp när man laddar upp många bilder från t ex bröllopet där man ju vill ha dem i ”rätt” ordning. Vill du ha beskrivande text till respektive bild så finns även den möjligheten.

O.S.A.

Många har frågat efter funktionen att kunna ta emot anmälningar via hemsidan. Det har vi ordnat. Förutom O.S.A. till bröllopet går det att skapa flera olika events att anmäla sig till. Många vill veta vilka som kan komma till hotellet kvällen före bröllopet eller kanske bjuda på brunch dagen efter bröllopet. Det går att skapa valfritt antal event som gästerna kan anmäla sig till.

Gästerna kan även anmäla ev allergi eller annat som är bra för bröllopsparet att känna till.

Alla anmälningar kan sedan skrivas ut till excel-format. Eftersom personerna anmält sig själva har de förhoppningsvis rätt stavning på sina namn vilket är bra när man ska göra bordsplaceringskort. Lista på matallergi kan skicka direkt till restaurangen. Ni kan säkert komma på många fler sätt att använda er OSA-lista.

Lösenordsskydd

Tidigare har det gått att lösenordsskydda hela hemsidan. Det kan man fortfarande göra men det går även att lösenordsskydda enskilda sidor. Om du vill använda lösenordsskydd, tänk på att göra det enkelt för dina besökare.  Välj enkla lösenord, och använd samma lösenord på samtliga ställen.

Fler nyheter

Alla bilder som visas i mindre format är klickbara. Det finns funktioner för att infoga kartor (google-maps), infoga videoklipp, formatera texten med rubriker, lägga in egen html kod med mera. Mer info hittar du när du loggat in.

Mer på gång

Vi fortsätter att utveckla hemsidan och vi har flera tankar och idéer om vad vi vill göra.

Rapportera fel

Skulle du upptäcka något som inte fungerar som det ska eller att en översättning inte låter bra så meddela oss. Det vi inte vet kan vi inte fixa och vi tar tacksamt emot er feed-back. Vår tjänst är ju till för er och vi vill att den ska fungera på bästa sätt.

Hör av dig

Fortsätt höra av er med önskemål eller fråga efter förslag på hur ni ska lösa det ni vill göra. Vår support är känd för att svara snabbt och göra sitt bästa för att hjälpa till.

Välkommen till den nya Min Bröllopssajt.

PS. För dig som har din bröllopssajt i vårt gamla system blir det ingen förändring. Din sida kommer finnas kvar och fungera som tidigare.