Vinn lyxiga presentaskar av kvalitetschoklad!

Har du hittat den perfekta presenten? Förhöj upplevelsen genom att slå in den i en Boîte, en handgjord exklusiv presentask av kvalitetschoklad från Belgien.

Vill ni ge något extra till brudtärnor, toastmasters eller alla gästerna? Eller kanske ge som morgongåva till din blivande? I Boite-kitet får ni allt ni behöver för att göra er present till den där extra lyxiga presenten som alla kommer ihåg.

Läs mer om Boîte här: http://boite.se/

Tävla om tre chokladaskar!

Tävla och ta chansen att vinna tre askar. För att vara med och tävla behöver du: 

1. Följa Min Bröllopssajt på Instagram

2. Tagga tre vänner i kommentarsfältet till tävlingsbilden

3. Skriva i kommentaren vad du vill lägga i dina Boîte-askar

Den roligaste, fyndigaste eller den påhittigaste motiveringen vinner tre askar. Tävlingen avslutas fredag den 21 april 2017. Vinnaren kontaktas av oss och presenteras på vår Instagram. 

Lycka till! 

boite_170127_0033

Boîtes chokladhjärtan tillverkas med kärlek och passion av den franska konditorn Laurent Tassel. Laurent har lång erfarenhet som konditor och chocolatier och har även haft en plats i det svenska kocklandslaget.

boite_170127_0043

Chokladen Boîte använder sig av har genomgått noggranna kontroller och har en kvalitets-garanti. Av den choklad de köper går en del av vinsten till Cocoa Horizons som aktivt arbetar med att förbättra villkoren och möjligheterna för kakaobönderna.

boite_170127_0056_web