Vinnarna av varsin Dejtbox!

Nu är vår Instagram-tävling avgjord. De tre lyckliga vinnarna, som enligt vår jury bidrog med bästa motiveringarna, kommer att få varsin dejt från Dejtboxen hemskickad i brevlådan.

Att dejta har aldrig varit enklare. Dejtboxen är en prenumerationsbox för alla parrelationer, fylld med överraskande tillbehör till roliga och spännande dejter. Dejtboxen skapar dejter, levererar dem hem till er och ni upplever dem.

För att vara med och tävla behövde deltagarna skriva en motivering om varför just dom skulle vinna, samt tagga tre vänner i kommentarsfältet. De tre vinnarna i tävlingen blev Frida Melkersson, Bianca Broström och Therese Birkeland! Så här lät motiveringarna: 

En relation måste alltid underhållas och att dejta trots att man varit ett par länge är viktigt för att behålla spänningen och romantiken i förhållandet! 💞 @tagg @tagg @tagg 

Jag vill gå på dejt med min fantastiska pojkvän @tagg för vi är bäst och behöver lite inspiration till kommande dejter ❤ Även med en av mina bästa vänner @tagg för hon om någon förtjänar en rejäl dejt! 👭💃👸 Till sist skulle vilja bjuda min mamma på en mysig kväll, hon har inte Instagram dock… Men taggar min katt istället för henne @tagg.  😻😂

Då vi inte har vart på date sen vår lilla kom för 15 månader sen så är det väl ändå dags nu🙈!Detta hade gett oss den lilla sparken i rumpan att faktiskt ta oss tid till varandra så hoppas på en av boxarna🍀 @tagg  @tagg  @tagg

 

Juryn håller helt med om att det är viktigt att underhålla en relation, trots att man varit ett par länge. Vi tycker också om motiveringen som tänker något utanför ”boxen”. Kärlek finns i många olika varianter, inte bara partners emellan. Kvalitetstid med bästa vännen och mamma kan vara minst lika viktigt. Till sist tycker vi att vår tävlande, som inte varit på dejt sedan den lilla kom för 15 månader sen behöver få tid att umgås med sin kärlek på tumanhand.

Grattis säger vi till Frida, Bianca och Therese! Ni kommer att få en gratis Dejtbox hemskickad till er.

För er som inte vann, men fortfarande är sugna på en Dejtbox, kan läsa mer och beställa en här: https://www.dejtboxen.se/

dejtboxen-mars

16649130_1639888236306217_3915451423048465610_n

dejtboxen1