Vinn en dejt från Dejtboxen!

Att dejta har aldrig varit enklare. Dejtboxen är en prenumerationsbox för alla parrelationer, fylld med överraskande tillbehör till roliga och spännande dejter. Dejtboxen skapar dejter, levererar dem hem till er och ni upplever dem.

Var med och tävla om en dejt från Dejtboxen. Vi har 3 vinster att dela ut. För att vara med och tävla behöver du:

1. Följa Min Bröllopssajt på Instagram
2. Tagga tre vänner i kommentarsfältet till tävlingsbilden
3. Skriva en motivering om varför just ni ska vinna en dejt

Tävlingen avslutas fredag den 24 mars 2017. Vinnarna kontaktas av oss och presenteras på vår Instagram.

Lycka till! 

Tidigare Dejtboxar

dejtboxen-november

DEJTBOX ”Fifteen Shades of Grey” – NOVEMBER 2016
Välkommen till månadens dejt. Det är dags att uppleva ”Fifteen Shades of Grey” och ta fram er inre kreatör. Våga utmana konstens alla regler och gör er redo för att skapa alster som ni inte trodde var möjligt.

Med en palett och akrylfärger blandar ni olika grå nyanser och skapar ett konstverk tillsammans. Fortsätt er kreativa väg genom att teckna detaljerat med hjälp av blyerts och teckningsblock. Dessutom har vi adderat en något mer utmanade touch.

Släpp loss kreatörerna i er och låt er häpnas över varandras alster.

dejtboxen1

DEJTBOX ”Come Play with Me” – OKTOBER 2016
Med ett unikt spel, framtaget enbart för Dejtboxens prenumeranter, bjöd oktoberboxen på en mysig spelkväll för två. Kasta tärningen och få veta något nytt om din partner, eller testa dig själv med milda och vilda utmaningar. Game On!


Läs mer om Dejtboxen här: http://www.dejtboxen.se/