Vinn Guldhjärtat 2017

Vinn Guldhjärtat är en tävling där en jury väljer ut Årets bröllop, Årets frieri och Årets bröllopsfoto. Prisutdelning sker på Grand Hôtel i samband Bröllopsmässan varje år i slutet av januari. Tävlingen är ett samarbete mellan Lifestyle Publishing, Bröllopsmässan och Min Bröllopssajt.

Egentligen är alla bidrag till tävlingen vinnare. Inte ett öga var torrt när vi läste om alla vackra, romantiska och spännande frierier och bröllop. Vi kunde riktigt känna hur glädjen och kärleken fick sina uttryck. Men det är en tävling och vi röstade fram en vinnare i varje kategori.

Årets bröllopspar

IDA SÄVENRYD OCH RASMUS EKEHOLM

Årets bröllopspar 2017

Foto: Linda Andersson

Juryns motivering:

”Vilket härligt bröllop, arrangerat mitt i bröllopsparets älskade Stockholm och med allt det som de båda älskar mest inkluderat! Ida och Rasmus springer ofta tillsammans och favoritrundan är vägen genom Bergianska trädgården. Självklart blev det den perfekta platsen för bröllopsfesten! Båda älskar musik och hade massor av musikframträdanden i programmet. Och de åkte häst och vagn från kyrkan till festen, vilket alltid har varit brudens dröm. Bröllopsnatten tillbringades på Grand Hôtel — kan det bli mer romantiskt?”

Min Bröllopssajts kommentar:

Vilket vackert par. Ida och Rasmus fick verkligen sitt drömbröllop. Roligt att de på ett så enkelt sätt hittade en festlokal som kändes helt rätt, när inte någon av dem ursprungligen är från Stockholm. När vi träffade dem på prisutdelningen var Ida’s lilla mage inget att ta miste på och Ida och Rasmus ser fram emot nästa utmaning, att bli föräldrar till sommaren.


Årets frieri

KIM BAUER OCH AMANDA HOLMGREN

Amanda och Kim årets frieri 2017

Juryns motivering:

”Kim hade bara varit tillsammans med sin älskade Amanda i två månader när han spontanfriade en utekväll tillsammans med vänner. Full av kärlek och lycka fick han ett infall, och med hjälp av bartendern knåpade han ihop en ring av en champagneflaska. Stenen var en stor, ojämn och grön glasbit, och ringen av ståltråden från korken! Amanda sa självklart ja. Det där första spontanfrieriet följdes av ett mer romantiskt och genomtänkt frieri på en restaurang i Paris ett halvår senare, där det blev ”på riktigt”. Vilken kärlekssaga!”

Min Bröllopssajts kommentar:

Kim tyckte att hans älskade Amanda förtjänade ett bättre frieri och planeringen inför det ”riktiga” frieriet startade ett halvår innan det blev verklighet. Det kallar vi kärlek!


Årets bröllopsfoto

”I dansens virvlar” av fotograf Minna Ýr Jóhannsdóttir på Minna Ýr Photography, www.minnayr.com

Minna Yr årets bröllopsfoto

Juryns motivering:

”Energi, kraft och kärlek i skön förening fullkomligt strålar ut från den här fantastiska bilden på Jasper och Emelie, som gifte sig i en vacker lada utanför Uppsala.

— Skratt, kärlek, skratt, tårar och dans, precis så som ett bröllop ska vara! berättar bröllopsfotograf Minna Ýr Jóhannsdóttir, som tog Årets Bröllopsfoto 2017!”

Min Bröllopssajts kommentar:

Det är en fantastisk bild fångad i stunden, en ögonblicksbild, det svåraste av allt för en fotograf. Efter att ha träffat Minna förstår vi varför. Minna har ett behagligt sätt och vi kan föreställa oss hur hon smälter in för att kunna fånga de där speciella ögonblicksbilderna som är äkta rakt igenom.


Vinnarna fick mottaga fina priser på scenen på Grand Hôtel:

Champagne från prestigechampagnehuset André Clouet, exklusiva solskyddsprodukter från Evy Technology, skönhetsvårdskit från Rosenserien värde 1000 kr styck, professionella hårdvårdsprodukter från GHD, Duo Kit från Lambretta Watches (smycke + klocka) värde 2000 kr, skönhetskit med märket Maria Åkerberg från DermaNord, värde 876 kr (Body Lotion Beautiful, Royal Body Oil, Bronser Sunrise, Lip Care Colour Serenity), produkter från CleerPlus, vackert konstglas från Målerås Glasbruk och blommor från Melody Flowers.

Lifestyle Publishing kommer att skriva artiklar om vinnarna och vi ser fram emot nästa nummer av Wedding då vi får läsa mer och se fler bilder.

Nomineringen till 2018 års tävling öppnar inom kort www.vinnguldhjartat.se