Drop-in-bröllop på Skansen 9 juni 2018

Drop-in bröllop på Skansen, Stockholm

I juni varje år firas en kärleksfylld dag på Skansen med drop-in-bröllop. De som vill passa på att gifta sig utan att ställa till med något större bröllop kan passa på och boka in den 9 juni 2018 i sin kalender. Ingen förbokning krävs på Skansen. Det viktiga är att ni har med legitimation och hindersprövning. Bröllop sker på Tingsvallen och man kan välja borgerlig eller kyrklig vigsel.

Bröllop med minimal planering

Kostnaden för att gifta sig är 900 kr/par och då ingår även entrén. Det går att förköpa drop-in-biljett men Skansen lovar att alla som kommer före kl 15.00 blir gifta denna dag.

På plats finns också fotografer‚ florister‚ make-up artist‚ nagelstylist och mycket mer. Det finns Champagnebar för den som vill skåla i Champagne. På dansbanan spelar Skansens Spelmän och restaurangerna erbjuder bröllopsmenyer. Det finns till och med bröllopspyssel för barnen.

Är ni ägare av folkdräkter så är detta ett perfekt tillfälle att använda dem både som bröllopspar eller gäst.

Besök Skansens hemsida om du vill veta mer.

http://www.skansen.se/sv/drop-in-bröllop

Ni som vill passa på att gifta er på Skansen denna dag, vill jag tipsa om en av våra webbadresser, hargiftsig.se. Gör en hemsida och överraska släkt och vänner med bilder och berättelsen om er egna dag, om ni nu inte har bjudit med dem att fira på Skansen.