bröllopsklänningar från H&M

H&M släpper bröllopskollektion

Nu är den här, H&M's egen bröllopskollektion för dig som inte vill spendera en förmögenhet på din brudklänning.

H&M lanserade sin bröllopsbutik på webben i mars. Målgruppen är dem som gillar H&M och hellre lägger pengarna på något annat än på brudklänningen. I kollektionen finns fina men också mer avslappnade klänningar att välja till sin bröllopsdag. Det är roligt att det finns mer och mer att välja på även i lägre prisklasser.

Stil handlar inte om att ha mycket pengar utan att hitta snygga kombinationer och bära rätt kläder för sin kroppsform. Det viktigaste är att känna sig fin och bekväm på sin bröllopsdag.

Många gånger betalar vi stora summor för en festklänning som bara bärs vid ett enstaka tillfälle. Brudklänningen ska ju bara användas en dag och den behöver bara vara fin och ny den dagen. Då är det ju inte nödvändigt lägga så mycket pengar på den. Samma tänk fungerar på många festkläder. Något av det roliga är ju att få köpa något nytt till nästa fest.

Vi på Min Bröllopssajt välkomnar H&M’s bröllopskollektion.

Besök deras bröllopsshop på webben

Bröllopsklänning från H&M’s Conscious kollektion.

Foto: Mikael Janson