Vinn en koaff tillverkad av Alina Design

Koaffen är pricken över i:et på bröllop eller fest. De senaste åren har hattmodet kommit tillbaka mer och mer. Baskern är nu tillbaka i modehusen utomlands och börjar även komma tillbaka i Sverige.

Koaffen är en läcker, rolig hårprydnad som passar perfekt till bröllop eller fest. Koaffen kan dekoreras med fjädrar, blommor, pärlor och flor och fästes på huvudet med en kam eller ett diadem.

Vinn en koaff!

Alina Design tillverkar unika handgjorda hattar, koaffer, hårsmycken uppsydda efter ditt önskemål. Nu har du chansen att vinna en koaff tillverkad av Alina Design.

Så här tävlar du:

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att skicka in din motivering till info@minbrollopssajt.se och berätta om varför just du vill vinna.

Tävlingen avslutas den 2 april 2018. Den bästa motiveringen väljs ut av vår jury och vinnaren meddelas under veckan därpå.

Våga bära hatt!

Marianne & Isabelle

”Unika hantverk som jag syr själv.”

Hej, jag heter Lisbeth Lindström och mitt företag heter Alina Design som jag har döpt efter min mamma som var modist.

Jag har min ateljé i Ljungskile. Jag designar och syr väskor, accessoarer och hattar. Det mesta gör jag efter beställning. Då det är hantverk och jag syr allting själv blir varje produkt unik.

För mig är det viktigt att materialet jag använder kommer från leverantörer med bra arbetsmiljöer, då visst material importeras.

Hemsida: www.alinadesign.se
Kontakt: lisbeth@alinadesign.se