pssajt monter på Bröllopsfeber

Rapport från Bröllopsfeber

Oj, vilken rolig helg vi på Min Bröllopssajt (Isabelle och Marianne) hade på Bröllopsfeber. Tänk så mycket kärlek det finns!

Mässan svämmade nästan över av blivande brudar, deras väninnor/tärnor, mammor och blivande äkta män. Det fanns något för alla. Mässan var välarrangerad på alla sätt och vi blev väl bemötta av mässarrangörerna.

Vi var mycket nöjda med vår egen lilla monter på 2×2 meter som var klädd i 30 meter tyll med en bakgrund av ett LED-ljus på nät och en inramning av en 6 meter lång bladranka. Vi hade gjort en ny rollup med nya blad att dela ut.

Bröllopsmässan Min Bröllopssajt

Många utställare var bekanta sedan tidigare. Eftersom vi ställde ut själva så hade vi fullt upp med besökarna i vår egen monter så det blev inte så mycket tid över till annat men några utställare hann vi hälsa på.

Wedding Castle

Wedding Castle var på plats förstås. De känner vi sedan förut, vi har besökt deras butik i Barkarby. En drömbutik fylld av vita bröllopsklänningar, festkläder och mycket bling. I deras monter kunde man både prova och köpa brudklänningar och tillbehör. Deras klänningar visades även på catwalken. Helt fantastiska!

Wedding Castle Barkarby

Steens Herrmode

I Steens monter stod två stiliga killar. Sebastian från Steens. Till sin hjälp hade han Björn som till vardags säljer Pokies på sin egen hemsida. I Steens monter kunde man se frack, smoking, kostymer och uniform. Tidlös elegans.

Sebastian Steens Herrmode

Once Upon

Once Upon var något nytt. Med appen Once Upon kan man enkelt göra designade böcker av bilderna från din mobiltelefon. Jätte-fina böcker, fanns i olika storlekar och format.

Once Upon Publishing

For You by Me – Floral Design

Helt fantastiska blomsteruppsättningar som dekoration till fest och bröllop. Fina bordsdekorationer som en alldeles egen Nobelfest.

For You by Me – Floral Design

Östergårds

Vi upptäckte Östergårds, eller de upptäckte oss. De tyckte det var praktiskt för deras bröllopspar att lämna info via en hemsida från Min Bröllopssajt. Det tackar vi för. Deras restaurang ligger idylliskt placerad med gångavstånd från Danderyds kyrka. En perfekt kombination för bröllop. Med närhet till hotell, tunnelbana och Stockholm är Östergårds en perfekt plats för bröllop. Deras monter förmedlade en hemtrevlig känsla. Vi vill se mer och kommer att besöka dem.

Östergårds Danderyd

Sisters in Law

Företaget startades av två svägerskor men idag drivs företaget av Kristina Grahn och Zanna Metzer. De sålde sin fina bok ”Gift – skapa ditt unika bröllop” som är en bröllopsbok som främst ska hjälpa bruden att anamma din personliga stil även på bröllopet. Tillsammans driver de också en av Sveriges största bröllopsbloggar – Sisters in Law.

Bröllopsfeber - Sisters in Law

Det var allt från mässan denna gång. Vi ser fram emot kommande mässor. Det var verkligen roligt och det finns fortfarande många som inte hört talas om att man kan skapa en egen hemsida till bröllopet med allt som inte får plats på inbjudningskortet.

Vid pennan,

Marianne