Min Bröllopssajt på Bröllopsfeber

I helgen den 17-18 februari ställer vi ut på mässan Bröllopsfeber i Victoriahallen på Stockholmsmässan. Du hittar oss i monter A3:00. Vi ser fram emot en spännande helg med många utställare och blivande bröllopspar.

Bröllopsfeber är en modern mässa som växer med raketfart. Alla montrar är slutsålda och vi lyckades få tag i den sista. Vi tror att det blir perfekt. Vi har förstås beställt en ny rollup och designat snygga flyers som vi kommer att dela ut. Till dekoration har vi köpt ljusslingor och metervis med vita tyllgardiner (30 meter) och fina gröna bladrankor. Det gick ganska enkelt att få upp alltihop och nu är vi redo för mässan imorgon.

Kl 10 slår portarna upp i Victoriahallen på Stockholmsmässan. Hoppas vi ses där.

Så här såg det ut idag när vi byggde vår monter:

Rapport från mässan kommer nästa vecka.

Marianne