Bröllopsfeber 2019 – Tack för den här gången!

Efter en fullmatad helg med mycket förberedelser, trevliga möten och massor av inspiration är vi tillbaka på kontoret för att sammanställa helgens fantastiska mässa.

Det är alltid lika roligt att få träffa våra användare på riktigt. I år träffade vi många nöjda kunder som redan använder vår tjänst, men också blivande bröllopspar som aldrig har hört talas om vad en bröllopshemsida är.

Vi har ett klingande citat kvar i huvudet från en av er mässbesökare som på många sätt symboliserar anledningen till att vi kämpar så mycket för att göra Min Bröllopssajt till Sveriges bästa verktyg för bröllopshemsidor.

”DET HÄR ÄR JU BÄST PÅ RIKTIGT, UTAN ATT ÖVERDRIVA!”

Vi vill förenkla bröllopet för våra användare, på ett roligt sätt. Att göra en egen bröllopshemsida är ett riktigt bra sätt att kommunicera med sina gäster. Ni slipper alla frågor om det praktiska, som vanligtvis dyker upp hos gästerna veckan innan bröllopet. Men en hemsida till bröllopet hos Min Bröllopssajt kan ni också samla O.S.A-svar direkt i hemsidan, eller lägga upp en avbokningsbar önskelista.

Vårt mål är att Min Bröllopssajt ska erbjuda alla funktioner man som bröllopspar kan tänkas behöva på sin hemsida – allt samlat på ett ställe. Vi vet att vi hela tiden har saker att utveckla och förbättra, och ni är våra bästa vägledare. Era kommentarer och önskemål är det som gör oss bättre. Så en STORT TACK till er som tog er tid att prata med oss på Bröllopsfeber, och ett lika stort tack till er som hör av er till oss via mejl med saker som ni funderar över.