Äntligen trycksaker!

Min Bröllopssajt - Nu först i Sverige med att erbjuda både bröllopshemsidor och trycksaker med samma design, allt på ett ställe. För att göra det riktigt enkelt för er har vi kompletterat trycksakerna med hjälptexter och förslag.

Du hittar den nya menyn Trycksaker när du har loggat in i ditt konto på Min Bröllopssajt. Har du köpt något av våra paket, silver eller guld så hittar du även er personliga rabattkod som ger er rabatt på trycksakerna.

Trycksakstjänsten är ett samarbete med BMD Systems. Tillsammans med dem har vi tagit fram smarta lösningar för er som behöver trycksaker av olika slag till ert bröllop.

Vi erbjuder kort i många olika storlekar.  Det finns förslag på färdiga texter som enkelt kan anpassas till era egna. Vill ni hitta på något helt eget använder ni fritextläge och kan skriva helt fritt. Ni kan förbereda era kort och spara och beställa när ni är redo. Beställningen går sedan direkt till tryckeriet.

Minsta beställning är 10 kort. Det gör att ni kan beställa anpassade kort t ex om ni bara vill bjuda in en del personer till festen och andra bara till vigseln, eller kanske speciellt tackkort till dem som medverkat i bröllopsförberedelser och bröllop och ett tackkort för dem som varit gäster.

Vi har även tagit fram kort för er som vill använda en egen bild på era trycksaker och på så sätt spegla era egna designinställningar.

Vi hoppas att ni ska få nytta av vår nya tjänst. Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller om ni inte hittar just er design bland korten. Nya designer är på gång och vi tar gärna emot önskemål om det är något speciellt ni saknar. Vi tar även emot specialbeställningar.

Bästa hälsningar,

Marianne & Isabelle