Vinnare av frieritävlingen!

Vi på Min Bröllopssajt tackar för alla vackra, påhittiga och romantiska frierier ni har delat med er av i samband med Alla Hjärtans Dag. Vi har nu utsett vinnaren av en bröllopshemsida med guldkant!

Att fria kan vara spontant och enkelt, eller riktigt svårt. I samband med Alla Hjärtans dag uppmanade vi er att dela med er av ert frieri så att ni kan hjälpa andra som längtar efter att ställa den avgörande frågan men inte vet hur.

Genom att berätta om ert frieri tävlade ni också om ett guldpaket på Min Bröllopssajt. Vår jury fick välja ut det frieri som fick dem att skratta, gråta eller som berörde dem mest och vinnaren blev…

”Det hemliga frieriet” av Carl-David Hamilton!

”Det var den 14 augusti. Min sambo som var/är gravid med vårt andra barn blev sjuk tidigt i graviditeten och den här dagen hade hon en bra dag. Hon orkade vara uppe. Jag hade tänkt länge på hur jag skulle gå till väga, det skulle bli speciellt, men på vårt sätt. Min sambo vilade en stund på eftermiddagen och när hon kom ner på undervåningen hade jag dukat upp med färska kräftor, räkor och alkoholfritt vin. Ändå anade hon ingenting. Dagen innan hade jag och dottern varit och köpt en friarring, ville gärna involvera henne i det hela med. Med tända ljus, doften av skaldjur och mamman till mina barn framför mig gick jag, den 14 augusti 2019 ner på knä och frågade om hon ville gifta sig med mig. Utan tvekan svarade hon ja och därefter lyssnade vi på Canon in D, som nu kommer vara vår ingångsång. Att en så enkel kväll kan bli en av de bästa i ens liv, det är nu bekräftat.” 

Juryns motivering lyder:

”Vi i juryn blev berörda av det vackra, och som Carl-David själv beskriver det, enkla frieriet. Ibland stämmer verkligen ”less is more”. Ert frieri tror vi kommer att inspirera andra till att våga ta steget, och kanske även inspirera till att visa mer kärlek i vardagen. Ibland kan det lilla göra stor skillnad.”

STORT GRATTIS till vinsten!

 

Vill ni läsa fler frierier kan ni göra det genom att KLICKA HÄR, så kommer ni till frieriguiden.