Min Bröllopsajt trycksaker till Bröllopsfebermässan

Rapport från Bröllopsfeber 25-26 februari 2023

Vi ställde förstås ut. Det är roligt att kunna erbjuda något som är riktigt bra. Min Bröllopssajt är resultatet av våra användares önskemål. Vi vill ju ge våra blivande bröllopspar de designer och tjänster som de behöver.

Vi hade en bra placering och vi visade några nya designer både med bild på hemsida och dukningar; Anckarman-Borg, Monogram och Sunflower.

Som närmsta granne hade vi Eatery och Cedergrenska tornet. Dit har jag alltid velat komma så det kommer en rapport därifrån när jag besökt dem. Det ska bli sååå spännande. Jag har gått förbi där massor av gånger medan två gamla systrar ägde tornet. Nu är det restaurang och festvåning.

Cedergrenska tornet - restaurang och festvåning som passar för bröllop.

Ingen bröllopsmässa utan brudar. Vi såg en jätte-fin brud på Mathildas Fest. Många fina brudklänningar men finast är förstås en iklädd brud.

Alla bjöd på godis och det fanns flera som tillverkade helt underbara chokladpraliner. Här några från Chokladtanten! Den med pussmunnar på är min favorit!! Hade kunnat äta många.

Chokladtanten ställde ut på Bröllopsfeber 2023

En annan granne var Five Moments Catering. De bjöd på smakprov och allt var supergott! De vill vi varmt rekommendera.

Blommor, ett hav av rosor presenterade GN Flower Greenhouse. På söndagen delade de ut alla rosor och jag såg nog inte någon som inte hade en ros i handen. Även jag kom hem med ett knippe fantastiska rosor, långa, jätte-långa och såå vackra.

Sist men inte minst vill jag lyfta fram dessa färgsprakande dansare från Alegria Samba Show som förgyllde dagarna med samba och sina fina fjäderklädda kostymer.

Alegria Samba Show

Det fanns förstås mycket, mycket mera att se men detta var allt för denna gång!

Vid pennan,
Marianne