Min Bröllopssajt design Anckarman-Borg som vi tog fram till Lisa Anckarman när hon gifte sig med Henrik Borg.

Ny demo Anckarman-Borg bröllopssida

Vi har tagit fram en ny demo för att visa hur du kan använda din bröllopshemsida. Designen vi visar här är en design som vi gjorde till Lisa Anckarman när hon gifte sig med Henrik Borg. Designen heter därför Anckarman-Borg. Den blev så fin att den numera finns att välja för våra blivande bröllopspar.

När det nu blev dags att göra en ny demosida så blev Anckarman-Borg designen det självklara valet. Den kom till då vi fick en förfrågan från parets bröllopsfixare Lillys Delight om vi kunde göra en design med blommor illustrerade av Anna Göran. Då vi gärna tar emot önskemål på designer från våra användare blev vi glada. Vi vill så klart erbjuda det som våra blivande bröllopspar vill ha.

Under designer kan ni förstås prova demosidan i alla våra designer.

Vårt demobröllop äger rum på Rånäs Slott, där även Lisa och Henrik gifte sig sommaren 2022. Rånäs Slott är verkligen ett vackert gammalt slott, perfekt för ett bröllop. Det finns flera kyrkor i närheten men vi valde en vigsel utomhus. Det är förstås lite mer väderkänsligt, speciellt då svensk sommar är oförutsägbar, men faktum är att Rånäs slott har fina salar som lämpar sig för vigsel om vädret inte tillåter utomhusbröllop.

Hemsidan innehåller fler sidor än vad som syns i menyn. Om man väljer många menyval, och de inte får plats på en rad, är det snyggare att välja stående meny (meny på sidan) eller en design som har hamburgermeny (en ihopfälld meny som består av liggande streck) även i desktop läge.

Hemsida med språkval

Då vi vårt demobröllop har gäster från både när och fjärran finns hemsidan med språkval engelska. Det är ett av de 20 språk som vi har att erbjuda för tillfället.

Bokningsbar önskelista

Bröllopsparet vill väldigt gärna ha den fina brödrosten Smeg, men de vill bara ha en! Med ett lösenord i Önskelistan så går den att boka av för den som köper den. Om ni väljer en hemsida med lösenordsskydd, använd samma lösenord till Önskelistan för att göra det enkelt. För tydlighetens skull skrivs lösenordet ut för att boka av på demosidan, men bäst är ju om lösenordet är ”hemligt” så bara bröllopsgästerna kan boka av.

Inbjudningskort och andra trycksaker

Till designen har vi tagit fram kort och trycksaker som matchar hemsidan. Med dessa får ni ett helt designprogram till ert bröllop. Tryckt material med mycket blommor kräver mindre dekorationer på bordet då blommorna på trycksakerna säger så mycket i sig.

Bilden på Lisa & Henrik har vi fått låna av Bröllopsmagasinet.

Lisas och Henriks bröllop finns att se på Yotube.com. Sååå fint!