Min Bröllopssajt monter på Bröllopsfeber 2024

Rapport från Bröllopsfeber 17-18 februari 2024

Det var livliga dagar och det är alltid lika roligt att träffa förväntansfulla blivande bröllopspar. Min Bröllopssajt fanns förstås på plats i år igen. Vi träffade även flera par som redan har vår hemsida och vi fick högsta betyg.

Förutom att vi berättade för de blivande bröllopsparen hur vi kan hjälpa till att förverkliga deras drömbröllop så passar vi utställare även på att knyta och återknyta kontakter med andra utställare.

Här kommer en presentation av några av utställarna som jag hann träffa under mässan.

Eatery & Memorio

Tjejerna från Eatery var våra trevliga grannar på mässan redan förra året. De representerade flera lokaler som ingår i Eatery gruppen; Van der Nootska palatset, Cedergrenska Tornet och Lumafabriken. Det kommer att bli ett besök framöver framförallt i det Cedergrenska Tornet som jag alltid undrat över hur det ser ut innanför murväggarna.

Italienska Bröllop

Annika på Italienska bröllop var nog den som rest längst för att presentera hur hon kan hjälpa till att skapa ditt drömbröllop i Italien. Efter att ha bott i Italien största delen av sitt liv och arrangerat över 100 bröllop, så är hon en verklig expert. Vill ni gifta er i Italien så är Annika det perfekta valet av bröllops koordinator.

Blacksta Vingård

Blacksta vingård är ett intressant alternativ för dig som vill ha ditt bröllop nära Stockholm, men inte alltför nära, och vill ha övernattning för alla gäster. Här finns hotell, restaurang, festlokal samt här-producerat vin, öl & sprit. Belägen i naturskön miljö med utsikt över åkrar, vinrankor och sjön Långhalsen endast ca 50 minuters bilresa från Stockholm.

Bröllopskläder

Ingen bröllopsmässa utan bröllopskläder. Det fanns flera utställare med kläder både för kvinnor och män. House of Steens mode visade upp stiliga herrkläder. Bröllopskläderna ovan kommer från Dream Designs.

Boudoirfotograf Mia Modigh Westlund

Mia på Boudoir fotograf gav mod. Hon berättade hur en fotografering går till och hur glada och lyckligt överraskade hennes kunder blir när de ser sig själva på de färdiga bilderna. En riktig boost för självkänslan.

Bröllopsmagasinet

Bröllopsmagasinet är ett alltid lika välkommet inslag på mässan. De delade ut senaste numret av sitt magasin. Se Min Bröllopssajts annons alldeles i början på magasinet.

Kort och trycksaker

Förutom Min Bröllopssajts kort som matchar våra hemsidor fanns även andra kortleverantörer på plats som erbjöd handgjorda kort. För bröllopspar som väljer andra designer än våra är det enkelt att anpassa sin hemsida till att passa valfria blommor eller annan design.

Skansens kulturrestauranger

Skansens kulturrestauranger har ett stort urval av lokaler där då-och nutid möts tillsammans med svensk kultur och traditioner. Perfekt för en vigsel i Seglora och sedan fest i någon av Skansens lokaler. De har även andra lokaler i Stockholm och Visby. Historiens vingslag. Det ger perspektiv då bröllop är ett stycke historia för ”kyrkböckerna” för dem som gifter sig.

Melody Flowers

Ingen bröllopsmässa och inget bröllop utan blommor. Det fanns flera som visade upp blommor både som dekorationer och brudbuketter. Det är ju så levande och vackert. Dessa kommer från Melody Flowers.

En till fest

En till fest, bröllopskoordinator och secondhand butik med uthyrning av kläder. För dig som gillar återbruk är detta en perfekt kombination.

Bromma församling

Bromma församling fanns såklart också på plats. De hade flera medarbetare samt både präst och kantor på plats för att ge tips och kunskap om vigsel i kyrkan. Nytt är att de numera även har en festlokal för upp till 150 gäster.

Tårtor och bakverk

Provsmakning på bröllopstårtor och små bakverk fanns det också förstås. Det är en konst för sig hur man skär stora höga tårtor men lugn, en instruktion brukar medfölja, i alla fall hos Dream Pastry by F https://www.dreampastrybyf.com/ som även visade upp dessa små godbitar.

Miss Voon

Miss Voon bjöd på fantastiskt god catering. De bjöd på provsmakning av mini-tacos med olika fyllningar. Sååå goda!! De har en mindre lokal i Stockholm men främst så erbjuder de catering med leverans över hela landet. Supergott!!

Det var allt från Bröllopsfeber för denna gång!

Vi ses igen på nästa mässa den 22-23 februari 2025. Det ser vi fram emot!

Vid pennan,
Marianne